Bananencake van oliebollenmix
Voor 10 personen, 1 uur en 10 minuten
Oliebollenmix
1 ei
2 bananen
50 gr (bruine) basterdsuiker + een beetje voor op de cake
100 gr krenten
een beetje zonnebloemolie of boter
Bereid de oliebollenmix volgens de verpakking en doe in een kom. Prak 1 banaan en voeg dit toe aan de oliebollenmix.
Weeg 50 gr basterdsuiker af en voeg dit samen met het ei aan de oliebollenmix toe. Leg een theedoek over de kom heen en laat 1 uur staan. Doe de krenten in een schaaltje water en laat 15 minuten staan.
Verwarm de over voor op 200 graden en vet de cakevorm in. Snij de banaan in de lengte door. Doe het beslag in de cakevorm en leg de 2 halve bananen bovenop de cake (met de gesneden kant naar boven). Strooi nog een klein handje suiker over de cake en zet voor 40 tot 50 minuten in de oven. Eet smakelijk!