Aannamebeleid en Privacystatement

Aannamebeleid en Privacystatement

AANNAMEBELEID

Alle voedselbanken in Nederland werken uitsluitend met onbetaalde professionals. Niemand wordt betaald; ook bestuur en staf niet. De ruim 12.000 vrijwilligers vormen het hart van de voedselbanken. Met hun bijna onuitputtelijke enthousiasme zorgen zij ervoor dat de allerarmsten wekelijks een voedselpakket kunnen ophalen. Onderstaande video’s geven een beeld wat de medewerkers van de voedselbanken drijft.

In totaal zijn ruim 12.000 vrijwilligers actief. Er is een grote diversiteit in functies en projecten: pakketsamensteller, bestuurder, chauffeur, logistiek manager, fondsenwerver, klusjesman, voedselverwerver, secretaresse, jurist, magazijnmedewerker, coördinator, gastvrouw/heer, social media experts, enzovoort. 

Niemand in onze organisatie wordt betaald. Dus ook de (landelijke) bestuurders zijn onbetaalde vrijwilligers.

Wil je ook helpen? Klik hier voor het overzicht met vacatures

PRIVACYSTATEMENT

Voedselbank rotterdam helpt mensen in Nederland die (ver) onder de armoedegrens leven door ze tijdelijk te voorzien van gratis voedselpakketten. Wij vinden we het respecteren van uw privacy erg belangrijk. Daarom willen wij u in dit document informeren over hoe wij uw persoonsgegevens gebruiken en bewaren ('verwerken').