Valentijn met ZeroTen City

Valentijn met ZeroTen City

Dat staat je goed

Het Rotterdamse kledingmerk ZeroTen City heeft een ‘warme’ valentijnsactie. Van elke verkochte valentijnshoody gaat 15 euro naar de Voedselbank Rotterdam.

Het is niet de eerste keer dat ZeroTen City een goed doel in de Maasstad steunt met Valentijnsdag. Eerder ging de opbrengst naar het Sophia Kinderziekenhuis, Plaswijckpark (na de brand) en Stichting Jarige Job. Dit jaar zijn wij de valentijn van ZeroTen City.

,,Het is traditie geworden’’, zegt ZeroTen City-oprichter Dyon Cools. ,,De liefde die Rotterdam ons geeft, geven we graag terug aan de stad. De Voedselbank Rotterdam krijgt het steeds drukker, zeker nu. Dit doel willen we dus graag steunen.’’

De speciale valentijnshoody is lila van kleur en subtiel voorzien van het logo van ZeroTen City, gemixt met het hartje van de Voedselbank. De trui kost 39,99 euro en is tot en met 19 februari alleen online te koop. Van elk verkocht exemplaar gaat 15 euro naar het goede doel. Dat vinden wij natuurlijk een heel mooie actie! ... en een heel mooie trui!