Teambuilding: iedereen komt aan de beurt

Teambuilding: iedereen komt aan de beurt

Chemiereus levert structurele hulp

De voedselbank drijft volledig op de inzet van vrijwilligers. En alle hulp is welkom. Eén ochtendje? Prima. Structurele inzet? Nog prettiger. We zijn dan ook blij met het plan van LyondellBasell om tot het einde van dit jaar elke week onze voedselbank supermarkt op de Groene Hilledijk te versterken.

Onze teambuildingactiviteiten zijn een ware hit. Bedrijven komen dan een dagje meehelpen in één van onze 3 supermarken. Medewerkers zijn waardevol bezig én ervaren een gezellige tijd met elkaar. De chemiereus maakte al een aantal keer eerder gebruik van deze mogelijkheid. En omdat medewerkers altijd positief terugblikten op de activiteit, kwam deze regeling tot stand.

Structurele hulp

Vanaf nu heeft LyondellBasel dus een vaste hulpdag. Op die manier hoeven de medewerkers niet te loten wie er mee kan, maar komt iedereen aan de beurt. En onze supermarkten weten vooraf dat ze op hulp kunnen rekenen. Dat is voor alle partijen fijn!

Mvo-doelstellingen

Wil jouw bedrijf ook iets teruggeven aan de stad en echt werk maken van zijn mvo-doelstellingen? Denk dan ook eens aan de teambuildingactiviteiten van Voedselbank Rotterdam. We hebben opties voor kleine groepen en grote groepen. Met de mogelijkheid tot structurele bijdragen