Supermarkt op Zuid zoekt vrijwilligers

Supermarkt op Zuid zoekt vrijwilligers

Supermarkt op Zuid zoekt vrijwilligers

In 2023 gaan we door met onze missie: uitdeelpunten worden supermarkten. Plekken waar cliënten zelf hun voedselpakket kunnen samenstellen. Vrijwilligers leiden dat in goede banen.

In februari openen we een vestiging aan de Groene Hilledijk. Feyenoord is daarmee na Delfshaven de tweede deelgemeente waarin een Voedselbank Supermarkt wordt geopend. Het concept moet het groeiende aantal hulpbehoevenden breder en vooral humaner voorzien van voedingsmiddelen, non-food en advies.

Op dit moment hebben we voor deze locatie een schreeuwend tekort aan vrijwilligers. We zijn daarom hard op zoek naar mensen die tijd hebben om cliënten op weg te helpen en de schappen te vullen. Eén of twee dagdelen per week is vaak al voldoende om ons uit de brand te helpen! Samen met de andere vrijwilligers help je Rotterdammers aan een gevulde boodschappentas en voorkom je verspilling van voedsel.

Benieuwd naar wat een supermarktvrijwilliger allemaal doet? Lees het in onze vacature. Of kom langs op onze Open Dagen. Die zijn op 13 januari en 20 januari van 12.00 tot 14.00 uur in onze andere supermarkt aan de Mathenesserweg 21 b in Rotterdam West. Wij geven je die dag een rondleiding, vertellen je meer over de werkzaamheden van deze leuke vrijwilligersfunctie en er is alle ruimte om vragen te stellen. En natuurlijk kun je jezelf direct aanmelden als vrijwilliger als je enthousiast bent. 

Kom je langs op 13 of 20 januari? Meld je dan aan op solliciteren@voedselbank.nl en laat ons weten op welke dag langskomt. Voor vragen over de vacature kun je ook terecht op solliciteren@voedselbank.nl. Lijkt het je leuk om als vrijwilliger in de supermarkt aan de slag te gaan, maar ben op 13 of 20 januari niet in de gelegenheid om langs te komen? Stuur dan een mail naar bovengenoemd emailadres, dan maken we een andere afspraak. Wij kijken uit naar je komst!