Koninklijke ontbijtkoek

Koninklijke ontbijtkoek

Koek met kroontjes

Om iedereen mee te laten doen tijdens deze speciale koningsdag in Rotterdam en 10 jaar Koningschap, krijgen cliënten van Voedselbank Rotterdam een ontbijtkoek.

Maar ja, 7.000 verse ontbijtkoeken. Het is nogal een bestelling! Gelukkig kon Rotterdamse desembakker Jordy’s Bakery helpen. Hij maakt de ontbijtkoeken dan wel niet zelf, hij was meer dan bereid om met zijn leverancier te helpen. En dus ontvangen cliënten van Voedselbank Rotterdam een speciaal voor hen gemaakte ontbijtkoek.

Extra lekkerrrr

Er is meer! want in 10 van de 7.000 ontbijtkoeken zit een kroontje. De vinders van dit kroontje winnen een volledig verzorgd dagje en nachtje weg met het hele gezin.

Winnaars

Zit het kroontje in jouw ontbijtkoek? Dan vragen we je te mailen naar koningsdag@rotterdam.nl. De actievoorwaarden zijn terug te vinden op de website koningsdaginrotterdam.nl/koekhappen


De actie met het kroontje is mede tot stand gekomen door een samenwerking in de stad tussen de Voedselbank Rotterdam, Jordy’s Bakery, Diergaarde Blijdorp en Gaststad Koningsdag.